Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2894758 obálek a 874844 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Low-carb life : kompletní nízkosacharidová kuchařka | ||||||||
Autor: Lenka Žáková, Veronika Strnadová AnotaceLow-carb neboli nízkosacharidové stravování je skvělou volbou nejen jak zhubnout, ale i jak si dlouhodobě hmotnost udržet. Studie s nízkosacharidovou stravou stále dokazují, že konzumace zdravých tuků, kvalitních proteinů se spoustou zeleniny je výtečný způsob, jak se poměrně rychle dostat do kondice a vyřešit některé zdravotní problémy. Nízkosacharidové stravování může pomoci se zhubnutím, s lepší kontrolou krevního cukru, zlepšení diabetu 2. typu, a také s lepší koncentrací a mentálním výkonem. Zároveň je nízkosacharidové stravování i dlouhodobě dobře udržitelné. Kniha představí základní principy nízkosacharidového stravování. Dozvíte se, co obnáší přejít na tento druh stravy, jaké potraviny jíst, jakých se naopak vyvarovat. Postupně vás kniha seznámí s mnoha zdravotními výhodami, ale i možnými úskalími, se kterými se můžete během přechodu na nízkosacharidovou stravu setkat. Hlavní část tvoří více než 100 chutných a vyzkoušených receptů, které jsou rozděleny na snídaně a svačiny, hlavní jídla a přílohy, dezerty, koření a omáčky. Za recepty následuje seznam netradičních surovin a ukázkový jídelníček na 14 dní optimalizovaný pro nastartování hubnutí a tvořený výhradně jídly z této kuchařky. Je to původní kniha od českých autorek, doktorek biochemie, zabývajících se ve své práci výzkumem diabetu a obezity. V knize naleznete nejen české recepty upravené do nízkosacharidové verze, ale i mnoho méně tradičních zajímavých pokrmů z celého světa. Používají se zde pouze suroviny, které najdete snadno na českém trhu. Pokud uvažujete, jak změnit svůj stravovací režim, chcete low-carb stravu vyzkoušet anebo ji už dodržujete a potřebujete novou inspiraci pro vaření, je tato kniha určitě nejlepší volbou. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU Dostupné zdroje
|